Resultaten voor rentevrije lening

 
rentevrije lening
Geld lenen van familie of vrienden. KVK. KVK. KVK Werkt voor ondernemers.
Het is een lening die niet iedereen kan afsluiten, hij wordt niet 'openbaar' aangeboden'. Zorg er bij een onderhandse lening van familie of vrienden voor dat je afspraken goed vastlegt in een contract. Dat contract kun je samen opmaken. In het contract zet je in ieder geval de volgende punten.: wie de lener en uitlener zijn. de rente of een andere vergoeding. de manier van aflossen, bijvoorbeeld maandelijks of in één keer. de manier van betalen. de looptijd van de lening. Verder moet je in de overeenkomst afspraken opschrijven over.: wat er gebeurt in het geval dat terugbetalen niet lukt. of je als lener andere kredieten of leningen mag afsluiten tijdens de looptijd van de lening. Onderhandse lening, rente en belasting. Pas op bij renteloze lening. Let op als familie of vrienden de lening renteloos willen verstrekken. De Belastingdienst ziet het rentevoordeel dat je hierdoor krijgt als een schenking. Kom je hiermee boven de schenkingsvrijstelling uit, dan moet je belasting betalen over dit rentevoordeel. Gebruik een marktconforme, redelijke rente. Met een marktconforme rente voorkom je problemen. Je bepaalt de hoogte van de rente aan de hand van de financiële markt van het moment.
leemanskredieten.be
SoCrowd cvso Coopkracht. Twitter icon. Facebook icon. YouTube icon.
Voor elke euro dat ze bij hun netwerk kunnen verzamelen doen wij er 2 euro bij in de vorm van een renteloze lening. SoCrowd is dus een kredietverlenende coöperatie die rentevrij leningen geeft. We doen dit al 7 jaar en gaven voor meer dan 7 miljoen euro rentevrije leningen aan ongeveer 110 organisatie.
Leningen verduurzamen eigen woning Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
We delen jouw persoonsgegevens nooit met derden, maar derden kunnen wel toegang tot jouw persoonsgegevens krijgen als je toestemming geeft voor hun cookies. Opslaan en sluiten Accepteer alle cookies. Zoeken website doorzoeken. Inloggen Word nu lid. Tests Geldzaken Juridisch Advies Alle diensten. Acties Claims Forum Boeken Bladen Klantenservice. Artikelen binnen dit onderwerp. De Energiebespaarlening is een goedkope lening waarmee particulieren en VvE's' hun huis of appartementencomplex kunnen verduurzamen. 26 augustus 2022. Bij het Nationaal Warmtefonds kun je tegen een lage rente of zelfs renteloos geld lenen voor energiebesparende maatregelen.
Zonnepanelen voor jouw school VEB - Efficiënt in energie.
Met zonnepanelen wek je als school zelf groene stroom op. Die stroom neem je niet meer af van het net. Er komt dus geld vrij. Geld dat bijvoorbeeld direct naar de werking van jouw school gaat. En naar een groenere toekomst voor de kinderen van je school. Bovendien zorgt dit aanbod van AGION en het VEB ervoor dat de maandelijkse besparing op je energiefactuur hoger is dan de maandelijkse rentevrije terugbetaling van de lening.
Alle info over de renteloze renovatielening tot 60.000 euro en de nieuwe labelpremie vanaf 2021.
Nieuwe eigenaars zullen vanaf 1 januari 2021 een renovatiekrediet bij de bank of energielening bij het lokale energiehuis tot 60.000 euro kunnen afsluiten, met een maximale looptijd van 20 jaar. De Vlaamse overheid neemt de rente voor zijn rekening waardoor het om een renteloze lening gaat. Wie een woning met label F of E verwerft en deze binnen de 5 jaar energetisch verbetert tot een woning met label C, B of A, kan vanaf 2021 een renteloze lening aangaan van respectievelijk 30.000, 45 000, 60 000 euro. Bij appartementen gaat het om de renovatie van label F, E of D naar label B of A. Nieuwe eigenaars van appartementen kunnen vanaf volgend jaar tot 45.000 euro renteloos lenen als ze hun appartement van label F, E of D renoveren tot label B en tot 45.000 euro als ze renoveren tot label A.
Rentevrije leningen voor kunstenaars, fotografen en ontwerpers - Fonds Kwadraat.
Als een voorstel van een ontwerper positief beoordeeld is door het Stimuleringsfonds en er is aanvullende financiering nodig omdat een deel van het voorstel niet subsidiabel is of omdat extra geld nodig is, dan kan een rentevrije lening worden verstrekt zonder toetsing door de commissie van Fonds Kwadraat.
Stapje dichter bij kunstkoopregeling - oKo.
Kunstenaars financieel een duw in de rug geven door hun kunstwerken aan te bieden via een rentevrije lening: dat is kort gezegd het doel van de kunstkoopregeling. Afgelopen zomer sloot de Vlaamse regering een beheersovereenkomst af met de cvba Hefboom.

Contacteer ons